Japonská kuchyně s Emi Yamagishi

14. 06. 2024 - 16. 06. 2024 | retreat centrum Bělá nad Svitavou

japonská kuchyně, zdravé vaření, jemná jógová praxe a dýchání

Emi Yamagishi je praktikující jóginka a veganská kuchařka.

Emi o sobě: " Před více než 10 lety jsem přešla na vegetariánskou stravu a začala studovat makrobiotiku a ajurvédskou kuchyni. Později mne okouzlila jihoindická vegatiránská kuchyně. Roku 2018 jsem si otevřela v Japonsku vegetariánskou indickou restauraci, a zde pořádám i kurzy vaření."

Program, který jsem si pro vás na tomto speciálním workshopu s Kathy připravila:

veganské rolované sushi a veganské sushi
miso polévka
vybraná zeleninová jídla založená na principu makrobiotiky

Na tomto výjimečném červnovém víkendovém semináři se seznámíte s teoretickými i praktickými principy zdravého japonského vaření. A to především v praktické části v sobotním odpoledním workshopu s Emi. Kromě toho Vás čeká jemná jógová praxe laděná terapeuticky a meditativně, a to s Katkou Rojkovou. Ta si pro Vás připravila 3 lekce, na kterých se hezky protáhnete a uděláte dobře tělu i duši. A samozřejmě budete mít k dispozici vynikající veganskou stravu od Světlany a Emi. Těšíme se velmi srdečně na vás. Přijeďte.

Yoga practitioner and vegan chef

"I became a vegetarian for more than 10years ago and since then I’ve studied macrobiotic and Ayurvedic cooking. Then I was impressed by south Indian vegetarian cuisine. And opened vegan Indian restaurant on 2018 in Japan. I’ve held some cooking class at the restaurant."

Programme of cooking:

Vegan rolling sushi and vegan sushi
miso soup
some vegetable dishes based on macrobiotic

5.000,- kč
cena zahrnuje ubytování, lektorné (jóga a japonské vaření), veganská strava během víkendového workshopu
záloha je nevratná

Rezervovat místo si můžeš i na e-mailu rujana@email.cz nebo telefonu 776 550 524.

Více fotografií z minulých workshopů k nahlédnutí ve fotogalerii.